Nieuws            Informatie            Vechters            Historie            Contact            Особенности Беллатор MMA.

Nieuws

Mejiro Gym Friesland - Zwemmerstraat 10 - 8936 AA Leeuwarden - Tel: 06-25033940

Nieuws archief 2012Nieuws_2012.html
Nieuws archief 2013Nieuws_2013.html

Roosterwijziging


Vanaf woensdag 7 januari 2015 worden de nieuwe tijden op woensdag als volgt:

- Jeugd kickboksen 18:00 tot 19:00 uur

  1. -kickboksen beginners 19:00 tot 20:00 uur

  2. -kickboksen gevorderde/wedstrijd 20:00 tot 21:00 uur


Vanaf donderdag 8 januari 2015 begint de eerste veteranen groep  van 19:30 tot 20:30 uur.


Lid worden bij Mejiro Gym Friesland, komt langs!

Zondag 4 januari 2015 - Miami (Amerika)


Stefan Berkenpas van Mejiro Gym Friesland, Trainer van de Sectie RCS FOG bij de UFC gaat 4 januari naar Miami om Charles Rosa stand up te trainen, en daarna te coachen in Boston waar Charles Rosa het mag opnemen tegen Sean Soriana. Sean wordt getraind door de Nederlander Harry Hooft die ook uit de stal van Mejigo Gym Amsterdam komt.

Charles Rosa vecht 18 januari  tijdens de UFC Fightnight in Boston.

Zondag 18 januari 2015 - Boston (Amerika)


Charles Rosa heeft in the historic Boston Garden zijn UFC partij gewonnen van Sean Soriana. Onder toeziend oog van Sensei Stefan Berkenpas deed Charles dit in de 3e ronden met een D’ Arce Choke (een verwurging klem).

Onder het mom Mejiro Gym all over the world zijn wij als Mejiro Gym Friesland trots op deze mooie overwinning.

Zaterdag 17 januari 2015 - Groningen


Deze avond waren we te gast bij sportcentrum Balili waar Mourad El Kadi het mocht opnemen tegen Atilla Karakayali van Scorpio Gym. Mourad vocht zijn twaalfde  jeugdpartij en daarmee zijn laatste. Mourad begon fel zijn partij en had harde combinaties van stoten, waardoor zijn tegenstander 8 tellen kreeg. Mourad bleef dominant en wist de partij naar hem toe te trekken.

Winst op punten was het eind resultaat.

Zaterdag 31 januari 2015 - Wormer


Naast het recent behaalde diploma LMA van de Sectie Ringcontactsporten FOG kreeg Sensei Stefan Berkenpas (Mejiro Gym Friesland) vandaag in Wormer van zijn leermeester André Mannaart (Mejiro Gym Amsterdam) het diploma Sensei Mejiro Gym Stijl overhandigd.

Lesrooster wijziging

Dinsdag van 18:30 - 19:30 uur is zaktraining voor iedereen toegankelijk en niet meer specifiek voor wedstrijdvechters.

Mejiro Gym Friesland is niet alleen voor wedstrijdvechters, maar voor iedereen. Wist u dat het grootste gedeelte van onze leden uit recreanten bestaat, die wekelijks diverse vormen van kickboksen beoefenen. Bij Mejiro Gym Friesland, krijgt u les van ervaren en rijksgediplomeerde sportinstructeurs.

Voor ieder wat, TRX/kickboxing, Kickboxing, Boxing Bag/ Heavy bag kickbox workout, Bootcamp/kickboxing. fitness.

Extra TRX Kickbox workout op donderdag


Vanaf donderdag 26 februari is er vanaf 18:00 - 19:00 uur een extra TRX kickbox workout.

Donderdagavond:

17:00 - 22:00 Fitness
18:00 - 19:00 TRX kickbox workout
19:00 - 20:00 TRX kickbox workout
20:00 - 21:00 Veteranen kickboxen

Mejiro Gym Bootcamp! Elke zaterdag vanaf 11:00 uur

Zaterdag 7 februari 2015 - Almere


Na twee jaar afwezigheid vocht Pascal van Apeldoorn in Almere weer eens een C partij, tijdens het Gala Raw Diamond VII. Pascal begon wat stroef, maar  kwam gedurende partij wat meer los. Met mooie trap en stootcombinatie probeerde Pascal te domineren, maar helaas was dit niet voldoende voor de overwinning. Waar wij dachten op een winstpartij of onbeslist, besloot te jury de tegenstaander aan te wijzen als winnaar.

Nieuws archief 2014Nieuws_2014.html

Zaterdag 21 februari 2015 - Steenwijk


Tijdens het gala Battle under the tower in Steenwijk, heeft Tom de Smet zijn partij tegen Santino Verbeek van Sukodo Gym gewonnen. Beide heren begonnen hun partij sterk en de eerste ronden zag er goed uit. In de tweede ronden vond Tom een opening en zetten een mooie linkse jab en rechterhoek combinatie in, waarmee Tom zijn partij won op een KO. Een mooie avond voor Mejiro Gym Friesland, Tom “Iceman de Smet en al de meegereisde supporters.


Zondag  1 maart 2015 - Tilburg


Vandaag waren we in Tilburg waar Leyla Brouwer het mocht opnemen tegen Esma Hasshass van team Smits. Leyla begon haar partij sterk, maar moest in het einde van de 2e ronden helaas stoppen van de scheidsrechter in verband met een scheurtje in het ooglid. Leyla verloor haar partij op medisch interventie. Leyla wilde nog wel door vechten, maar dit mocht helaas niet. Een teleurstelling voor Leyla, maar wel weer een ervaring rijker.

Zaterdag 18 april 2015 - Tenerife (Spanje)


Tom de Smet heeft helaas tijdens het gala van ENFUSION  live #27 op Tenerife, zijn partij tegen de uit Spanje afkomstige Francis verloren.

Tom die de eerste ronden naar zijn hand zetten, kreeg in de tweede ronde 8 tellen. In de derde ronde kreeg Tom een linkerhoek die hij moest incasseren, maar deze kwam hij niet te boven en verloor zijn partij op een ko.  Francis zeker niet sterker, maar wel iets gelukkiger. Het was een mooie en leerzame reis.

Gratis trainen van 6 tot 12 april 2015


In de 2e week van april (6 t/m/ 12 april) is er een proefweek bij Mejiro Gym Friesland. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen of  wil je iemand mee nemen voor een training? dan is dit je kans?


Je kan meedoen met:

  1. *Techniek Trainingen (basis van het kickboksen)

  2. *Heavy bag training (conditie training)

  3. *TRX / Pads training ( krachttraining en verbeteren van de techniek)

  4. *Sparren (Gecontroleerd sparren ondertoezicht van de trainer)

  5. *Bootcamp (Hardlopen in combinatie met krachttraining)


Kijk voor de rooster bij informatie of kom langs bij de sportschool.

Zondag 19 april 2015 - Almere


Patrick Veenstra wint zijn gevecht vecht van Marcello Adriaansz tijdens het gala van The best of all Elements in het Topsport centrum van Almere. Het was een spannend gevecht waarbij twee vechter redelijk gelijk op gingen. In een extra ronden trok Patrick Veenstra de overwinning naar zich toe en won zijn partij. Een mooie beloning voor Patrick na een lange blessure leed en zo terugkomen. Patrick gefeliciteerd een op naar je volgende partij.

Zaterdag 9 mei 2015 - Zuidhorn


Op zaterdag 9 mei vochten Mourad El Kadi en Patrick Stoelwinder tijdens het  Muay Thai Kickboksgala te Zuidhorn.  Voor Mourad was het zijn eerste N-partij en vocht tegen een jongen met al wat ervaring in de N-klasse.  In de eerste ronde bleek als snel dat Mourad zijn tegenstander boksend de baas was en Mourad bleef de aanval zoeken. Mourad heeft de wedstrijd slim uitgevochten door elke ronde meer punten te maken dan zijn tegenstander. Een Mooie overtuigende overwinnen van Mourad. Rond 1 uur in de nacht mocht Patrick Stoelwinder eindelijk met zijn partij beginnen. De eerste ronde was voor Patrick door een aantal goede aanvallen met lowkicks. De jury gaf de 2e en 3e ronde aan zijn tegenstander die niet zozeer meer deed, maar meer dreiging naar voren had. Jammer voor dit verlies, maar Patrick heeft er een mooi gevecht van gemaakt met support van een grote aanhang.

Zaterdag 6 juni 2015 - Drachten


Mourad El Kadi en Pascal van Apeldoorn waren deze avond te gast op het gala van Downhat Gym te Drachten. Mourad vocht zijn 2e N partij tegen Fuad Abdinur van Kai Muay waar hij aantal weken eerder ook al tegen zou moeten, maar door ziekmelding van Fuad ging die partij toen niet door. Mourad was tijdens de warming up fel en gebrand om deze partij te vechten. Mourad begon gelijk druk te zetten op Fuad, wat gelijk resulteerde op een paar goed geplaatste hoeken. Fuad was onder de indruk en zocht veel de clinch op. Mourad bleef druk zetten en kwam met een lowkick en een linker hoek goed door met als resultaat een knock out. Mourad hielp Fuad overeind en toonde zijn respect. Een mooie overwinning voor Mourad. Pascal van Apeldoorn vocht deze avond zijn 3e C partij tegen Marvin Weening van Aihoto. Pascal begon zijn partij geconcerteerd en bleef goed zijn series maken. Pascal en Marvin waren goed gewaagd aan elkaar. Halverwege de tweede ronden raakte Pascal per ongelijk zijn tegenstander met zijn eleboog, waardoor Marvin een snee opliep. De ringarts kon de wond niet stoppen met bloeden en de overwinning ging naar Marvin, omdat Pascal een verboden techniek gebruikte. Voor beide vechter is dit niet een leuke manier om te winnen of te verliezen en hebben een rematch afgesproken. Het was een mooie avond met mooie partijen.


Zaterdag 13 juni 2015 - Mexico City (Amerika)


Trainer Stefan Berkenpas is de afgelopen twee weken bezig geweest om Charles Rosa voor te bereiden voor zijn UFC gevecht tegen Yair Rodriguez. Dit waren mooie en leerzame weken, maar vanavond moest het echt gebeuren.  Na hard trainen mocht Charles het eindelijk opnemen tegen de Mexicaan Yair Rodriquez en wat een gevecht. Charles en Yair waren goed aan elkaar gewaagd en het publiek genoot van hun optreden. Helaas besloten de jury Yair Rodriques nipt op punten te laten winnen, maar voor ons is Charles Rosa de echte winnaar. Charles won deze avond wel the Fight of the Night bonus.

Trainer Stefan Berkenpas heeft ook nog een interview gegeven voor epicmma.nl, ben je benieuwd klik dan hier


Mejiro Gym Friesland is rijks erkend


Mejiro Gym Friesland is de enige vechtsport sportschool in Friesland, die Rijks erkend is en is aangesloten bij de FOG / NOC NSF.

U kunt hier op een verantwoorde manier lessen volgen in kickboksen, o.l.v. gediplomeerde leraren met jarenlange ervaring. O.a Jeugdkickboksen, Stootzaktraining, TRX/Kickboxing, Circuit en conditietraining, Personal training en wedstrijdtraining. Onze wedstrijdvechters vechten over de hele wereld.

Kom eens langs om te kijken of doe mee!

Zondag 13 september 2015 - Zutphen


Het seizoen is weer begonnen en de eerste wedstrijden zijn weer een feit. Zondag 13 september waren we te gast bij Jan Henneken sportcentrum te Zutphen. Mourad el Kadi zou vechten tegen Damian van Ommeren (C class), maar die kwam niet opdagen. Sjon Ellens mocht het opnemen tegen Manhaar Allosini (N class) Sjon kwam in deze partij goed door met zijn stoten, maar vergat af te ronden met trappen. Hierdoor kwam Sjon net wat punten te kort en verloor zijn partij. Shoshone Breukel vocht tegen Younes Ghoudan (N class) wat een lastige tegenstander was, omdat hij kort op de man aan het vechten was. Hierdoor kwam Sjon moeilijk in zijn spel en verloor ook nipt zijn partij op punten. Beide heren hebben goed gevochten. Supporter bedankt voor jullie steun.

Zaterdag 26 september 2015 - Amsterdam


Tom de Smet neemt het zaterdag 26 september op tegen Yousri Belgaroui tijdens het kickboksgala in het Zonnehuis te Amsterdam.Moedig Tom de Smet aan en schreeuw hem naar de overwinning.


Zaterdag 21 november 2015 - Groningen